Πως επιλέγουμε το κατάλληλο γυμναστήριο

admin

Η επιλογή του κατάλληλου γυμναστηρίου που θα ικανοποιεί τις προσωπικές σου ανάγκες, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου για την γυμναστική. Συγκεντρώσαμε τα επτά βασικά κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή.

  • Απόσταση: Το γυμναστήριο πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά σου. Η εμπειρία έχει δείξει ότι αυτοί που εγκαταλείπουν την προσπάθεια το κάνουν συνήθως όχι γιατί έχουν βαρεθεί την γυμναστική αλλά γιατί χάνουν αρκετό χρόνο πηγαίνοντας η επιστρέφοντας από το γυμναστήριο.
  • Προσωπικό: Το προσωπικό θα πρέπει να έχει την απαραίτητη κατάρτιση και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν νοείται να αρχίσεις να γυμνάζεσαι αν δεν έχει ασχοληθεί πρώτα κάποιος με το ιατρικό σου ιστορικό ώστε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σου ιδιαιτερότητες.
  • Καθαριότητα: Ο χώρος με τα όργανα, τα αποδυτήρια, τα ντους και οι τουαλέτες πρέπει όλα να λάμπουν!
  • Εξοπλισμός: Τα όργανα γυμναστικής, δεν πρέπει να είναι παλιά, φθαρμένα, πλημμελώς συντηρημένα.
  • Ωράριο: Τα περισσότερα γυμναστήρια είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Αν όμως ενδιαφέρεστε για ομαδικά μαθήματα, θα πρέπει το ωράριο τους να ταιριάζει με το δικό σας.
  • Ποικιλία επιλογών: Υπάρχουν γυμναστήρια που προσφέρουν ποικιλία προγραμμάτων. Όπως, personal training, πισίνα, squash, kick boxing, studio Pilates και spa.
  • Κόστος: Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στη σχέση παροχών-τιμής. Έτσι ώστε το κόστος της συνδρομής να ανταποκρίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σου.
Next Post

Porsche 911 R

Η 911 εδώ και δεκαετίες αποτελεί την ναυαρχίδα των μοντέλων της γνωστής γερμανικής εταιρίας. Φέτος η Porsche αποφάσισε να παρουσιάσει ένα νέο υπερ-αυτοκίνητο το οποίο θα σέβεται τον θρύλο της 911 ενσωματώνοντας όμως δεκάδες τεχνολογικές βελτιώσεις. Καταρχάς «έγδυσε» το μοντέλο από όλα τα περιττά τεχνολογικά αξεσουάρ που αυξάνουν συνήθως σημαντικά […]